Testimonials – wat deelnemers over de cursus zeggen

Michiel: “Ik zie het door de cursus vol vertrouwen tegemoet.”

Darryl: “Met humor en niet langdradig of nutteloze dingen.”

Ik heb enorm veel aan je tips gehad en had constant het idee een soort van in control te zijn, voor zover dat mogelijk is, en kon op niveau meepraten met zowel de thuisverloskundige alsook in het ziekenhuis […] We kijken er nu echt op terug als teamwork en dat voelt goed, en ik denk dat dat voor veel meer vaders en moeders zou moeten gelden. Maar dat had ik niet voor elkaar gekregen zonder de cursustips. De cursus steekt gewoon goed in elkaar en nodigt, voor destijds een leek als ik, ook uit om zelf nog meer informatie te gaan zoeken, het zou eigenlijk een verplichting voor iedere a.s. vader moeten zijn.

– Michiel, cursus – voorjaar 2016

“Het thuisfront was ook erg onder de indruk van de opgedane kennis en het stuk vertrouwen waarmee de bevalling tegemoet gezien wordt door mij na die twee avonden. Voor de cursus zag ik hier toch eigenlijk best tegenop. En hoewel het natuurlijk ongelooflijk spannend blijft, heb ik wel het idee dat ik er niet als kamervulling bij zal staan, maar mijn vriendin goed kan ondersteunen en informeren!”

-Jan-Willem, cursus voorjaar 2017

Waardering ook voor je prettige manier van doceren en de nuttige info die je geeft. Ik heb voor mijn gevoel erg bruikbare handvatten meegekregen.

– Max, cursus – najaar 2016

Zonder [je cursus] waren we vast veel meer onder de indruk geweest van alle draden, slangen en medische termen die we voorbij hebben zien en horen komen. Ook je tip om als kersverse vader te allen tijde bij je kind te blijven is goud gebleken. Kortom: gouden tips voor een zware, maar uiteindelijk goed verlopen bevalling. Onze dank dan ook voor al je tips en ik zal iedere aanstaande vader in mijn netwerk aanraden om ook te investeren in je cursus.

– Menno, cursus – zomer 2016

Twee geweldige avonden gehad! David geeft op een zeer duidelijke en ontspannen manier precies de informatie die je als man nodig hebt, zonder dat het ongemakkelijk wordt. Ik kan nu m’n vriendin verrassen met dingetjes die zij, of haar 14 boeken, nog niet wisten en het voelt alsof we nu als een team toewerken naar de bevalling. Absoluut een aanrader voor iedere nieuwe papa.

– Tim, cursus – zomer 2016

Beste David,

Zoals je ziet is onze dochter geboren! Ik kreeg de complimenten van van mijn vriendin dat ik zo behulpzaam was tijdens de bevalling. Ze heeft het gevoel dat we het echt samen hebben gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat de cursus heel nuttig was en ik zal hem zeker aan anderen aanraden! Bedankt!

– Marcel, cursus – voorjaar 2016

Beste David,

Met de kennis opgedaan tijdens de vadercursus kon ik alle overwegingen die zijn gemaakt tijdens de bevalling prima volgen en daar met mijn vrouw op reageren. Bedankt!

– Eddie, cursus – voorjaar 2016

Beste David,

Gelukkig wist ik dankzij de cursus wat er stond te gebeuren en in welke fase we zaten. De cursus heeft mij echt geholpen om tijdens de bevalling het verloop van de bevalling goed te kunnen volgen. Ook toen er “ingegrepen werd” begreep ik waarom dat nodig was en ook wat er ging gebeuren. Hierdoor kon ik voor mijzelf de rust bewaren.

– Johan, cursus – zomer 2015