Aanpakken voor Aanstaande Vaders

Aanpakken voor Aanstaande Vaders is een cursus speciaal bedoeld om jou als partner voor te bereiden en te helpen tijden de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

In de cursus krijg je veel praktische en betrouwbare informatie. De cursus is gestart in 2009 en wordt gegeven door David Borman, verloskundige n.p., trainer en zelf vader.

Wat maakt deze cursus uniek?

  • een cursus speciaal voor jou als aanstaande vader, vanuit jouw perspectief
  • nuttige en handige informatie op een begrijpelijke manier

    Bijvoorbeeld: hoe weet je dat het begonnen is? Wat maakt een vrouw mee tijdens de bevalling? Wat kun jij doen om haar goed te helpen?

  • heel veel praktische en toepasbare tips
  • gegeven door een mannelijke verloskundige n.p. die zelf vader is
  • ontspannen en open sfeer
  • ruimte voor eigen vragen

Take, oud-deelnemer, over de cursus:

"Ik wil je graag nog laten weten dat ik [...] veel heb gehad aan je tips en uitleg. Ik had me uiteraard wel voorbereid, maar jouw workshop geeft je echt een aantal goede 'tools' en gaf mij een compleet beeld vanuit het mannenperspectief. Ik ben geen moment onzeker geweest en heb [mijn vrouw] iedere minuut bij kunnen staan. Ik was me erg bewust van de rollen die ik aan moest/kon nemen en hoewel het scenario een aantal keer veranderde, was ik er aardig op voorbereid. Naast het feit dat we nu een prachtig dochtertje hebben, heeft de bevalling onze band ook een stuk versterkt! Hartstikke bedankt voor je tips en ik zal je uiteraard waar mogelijk zeker aanraden!"

Veel aanstaande vaders weten niet genoeg over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode om hun partner prettig en nuttig te kunnen bijstaan. En dat terwijl een betrokken vader een grote positieve invloed kan hebben tijdens het hele proces.

Het uitgangspunt van de cursus is dat je met objectieve maar zinvolle informatie heel goed zelf in staat bent haar te helpen, nuttig kan zijn en de zwangerschap, bevalling en kraamperiode zo prettig mogelijk te beleven.Heel veel praktische tips helpen daar extra bij, het is altijd fijn om te weten wat je kunt doen!

fb

Wat krijg je?

Bij de cursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders investeer je €79.95 in 2 avonden van elk maar liefst bijna 3 uur. Koffie, thee en koeken zijn inbegrepen en na elke avond ontvang je een eBoek met daarin de informatie en tips uit de cursus. Meeschrijven mag, maar hoeft dus niet. Er is voldoende ruimte tot het stellen van eigen vragen en er is gelegenheid om andere aanstaande vaders te leren kennen.

Alle cursusavonden zijn van 19.15-22.00uur.

Een cursus kost €79,95*

Mocht de cursus afgelast moeten worden vanwege lockdownmaatregelen krijg je je inleg terug of kun je tegen gedeeltelijke teruggave gebruik maken van de videomodules.

Beschikbare data 2021:

14 december 2021 - 9 TOP TIPS voor aanstaande vaders - bij Uitgerekend Woerden [cursus is vol geboekt]

Beschikbare data 2022:

Op dit moment zijn door de immer veranderende coronamaatregelen geen concrete planningen te maken, al ligt het in de bedoeling dat er ook data in 2022 gepland worden.

Zodra deze vastliggen komen ze hier te staan.

LET OP: gebruik bij de bestelling bij voorkeur geen Hotmail account, deze houdt soms mails tegen

*"9 Top Tips voor Aanstaande Vaders" is een avondseminar van 1 avond, met aangepast tarief van €47,95 en een eigen eBook van bijna 50 bladzijden

De online cursus (een alternatief op de fysieke trainingsavonden)

Een pakket van 7 video-modules met daarin de informatie uit de cursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders PLUS informatie over Zwangerschap & Covid-19 PLUS de 2 eBoeken die bij de cursus horen PLUS gloednieuw extra eBoek over hoe jij de kans op slagen van Borstvoeding kan vergroten. De video-modules zijn samen 90 minuten en kun je kijken op je eigen moment.

Let op: de immer veranderende corona-adviezen kunnen niet up-=to-date blijven in de video's. Check daarom altijd voor het laatste advies de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/zwangerschap

Na inschrijving en betaling krijg je links naar de video-modules en 3 eBoeken. Dit gaat direct per automatische mail met links. |Heb je hem niet dezelfde dag ontvangen? Dan heeft je mail hem geblokkeerd (vaak bij Hotmail, maar ook Yahoo en Live, gebruik liever een ander mailadres). Neem dan contact met ons op en we versturen de links handmatig.

Niet goed, geld terug garantie!

De cursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders draait sinds 2009. Inmiddels zijn we overtuigd van de waarde van deze cursus en hebben we al honderden en honderden tevreden aanstaande vaders ontmoet. Daarom hebben we nu een niet-goed-geld-terug-garantie.: mocht je de cursus twee avonden hebben bijgewoond en ben je er toch niet tevreden over, dan krijg je je inleg gewoon terug.

Over David Borman

Van 1999 tot 2009 werkte ik als verloskundige in de thuispraktijk, in regionale ziekenhuizen en in een academisch ziekenhuis. Tijdens de vele bevallingen de ik begeleidde ontmoette ik aanstaande vaders die vaak maar matig waren voorbereid. Omdat informatie niet op hun gericht was, omdat er niks specifieks voor de vader te vinden was, of omdat ze zichzelf zagen als ‘niet zo’n lezer’. 

Toen ik zelf vader werd ontdekte ik dat de rol van de partner vaak te weinig aandacht krijgt. Het is mijn overtuiging dat goed voorbereide partners zorgen voor meer betrokkenheid. En betrokken vaders hebben bewezen positieve invloed op moeder, kind en vaders zelf.
Daarom begon ik in 2009 met de cursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders. Deze cursus leidde in 2013 tot een boek met dezelfde titel, die in middels in 7e druk is.

Met mijn ervaring als verloskundige, vader en als begeleider van Aanpakken voor Aanstaande Vaders kan ik je helpen om in slechts 2 avonden alle nuttgie informatie te ontvangen én praktische tips die je helpen om de best voorbereide én meest betrokken partner te zijn.

david-borman